Tule Vapaaehtoiseksi

Tule vapaaehtoiseksi Itä-Helsinkiin Hyvän Mielen toimintaan

Kiinnostaako sinua mielen hyvinvoinnin edistäminen? Tule mukaan vapaaehtoiseksi toimintaamme tekemään yhdessä hyvää. Vapaaehtoisena saat merkitystä elämääsi ja iloa yhdessä tekemisestä.

Tutustu alla monipuolisen toimintamme vapaaehtoistehtäviin. Voit myös kertoa, millaista osaamista sinulla on tarjota ja millaiset tehtävät vastaisivat kiinnostustasi – tai ehkä mielessäsi on idea toimintamme kehittämiseksi. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle mieluisin tapa osallistua.

Hyvän Mielen Tukijaksi

Vapaaehtoisena Hyvän Mielen Tukijana toimit rinnalla kulkijana auttaen erilaisissa elämäntilanteissa ja arjessa selviytymisessä. Olet tavallinen ihminen, elämäsi on tasapainossa ja haluat olla kuuntelijana.

Saat iloa auttamisesta ja kehityt ihmisenä. Tarjoamme tukihenkilökoulutuksen, työnohjauksen ja virkistystoimintaa.

Hyvän Mielen Rakentajaksi

Tule mukaan hyvän mielen porukkaan. Rakenna, roudaa tai auta keittiössä, osallistu talkoisiin tai tapahtuma-järjestelyihin.

Saat uusia ystäviä ja mieluisaa tekemistä toiveittesi mukaan. Toimit käytännön tehtävissä, tärkeässä roolissa.

Hyvän Mielen Oppaaksi

Lähde kaveriksi liikkumaan ja kulttuuririentoihin tai järjestä hyvän mielen tuokioita. Meillä voit lähteä oppaaksi erilaisiin toimintaryhmiimme, olitpa sitten kiinnostunut kokkauksesta, kulttuurista tai vaikka kalastuksesta. Vai haluaisitko perustaa uuden toimintaryhmän? Hienoa, kerro se meille.

Voit toimia myös hyvinvointiryhmän tai mielenterveyden ensiaputaitojen ohjaajana. Tarjoamme tarvittaessa koulutuksen tehtäviin.

Hyvän Mielen Yhdistystoiminnan aktiiviksi

Tule Hyvän Mielen Kippariksi yhdistystoimintaan. Toimit hallituksen tai työryhmän jäsenenä, puheenjohtajana, sihteerinä, talous- tai vaikkapa jäsenvastaavana.

Olet kehittämässä toimintaa ja lisäämässä hyvää mieltä. Opit uutta, saat mahdollisuuden vaikuttaa ja hyödyntää osaamistasi.

Hyvän Mielen Viestijäksi

Someta, kuvaa, bloggaa, ota kantaa tai kirjoita. Kohtaa ihmisiä tapahtumissa ja kerro mielen hyvinvoinnin vahvistamisesta.

Voit hyödyntää taitojasi ja mielenkiintosi kohteita, kokeilla ja oppia uutta. Vaikutat tärkeän asian puolesta.

Hyvän Mielen Kumppaniksi

Edistä mielen hyvinvointia ja tue toimintaamme. Liity jäseneksi, tarjoa tiloja tapahtumiimme, apua markkinointiin tai ammatillista osaamistasi. Voit antaa myös taloudellista tukea tai jäsenetuja. Pienikin apu on arvokasta.

Ota yhteyttä

Löysitkö etsimäsi tavan osallistua? Hienoa, ota yhteyttä!

Voimme myös yhdessä miettiä, millainen vapaaehtoistoiminta vastaisi kiinnostustasi.

Tutustu myös MieTon toimintaryhmiin.

Tervetuloa mukaan, Sinua tarvitaan!