Kumppanuuus

MieTo ry tekee yhteistyötä mm. Itä- ja Kaakkois – Helsingin toimijoiden, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n aluetyön, pääkaupunkiseudun mielenterveysyhdistysten, Helsingin sosiaali- ja terveystoimen, Idän psykiatrisen poliklinikan, Herttoniemerannan Asukastalo Ankkurin, Herttoniemen asukastalon, Niemikotisäätiön toimintakeskus Villa Borgiksen ja urheiluseurojen kanssa. Yhteistyön lisäämistä ja verkostojen laajentamista uusiin kumppaneihin jatketaan edelleen.

Toimintakeskus Villa Borgiksen kanssa toteutetaan kesäkaudella Mental Health Art Week -tapahtuma ja perinteinen Taideleiri sekä järjestetään kulttuurikäyntejä, pyöritetään shindo-, jooga- ja pilatesryhmää sekä järjestetään Venetsialaiset (kesäkauden päättäjäiset) syyskuussa.

MieTo on kumppanina MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ESR-hankkeessa MIOS – Mielen hyvinvointia ja osallisuutta monikulttuurisessa Suomessa (2018-2020). Yhdistys on sitoutunut suunnittelemaan ja toteuttamaan MIOS-hanketta hankesuunnitelman mukaisesti yhteistyössä hanketta hallinnoivan MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kanssa. Hankkeen sisällöstä voi lukea tämän sivuston hankeosiossa.

Uutena yhteistyökumppanina mainittakoon Y-säätö, jonka kanssa on tehty keväällä 2019 aiesopimus suunnitteilla olevasta Yksi meistä-hankkeesta ja hankekumppanuudesta siinä. Myös tästä hankkeesta on luettavissa lisää Hanke-osiossa.

Yhteistyötä tehdään myös sosiaalialan oppilaitosten, Amiedun ja TE -keskuksen kanssa.