Kiekko-huvila

MieTon lomamökki ja toimintakeskus Vartiosaaressa

MieTon Helsingin kaupungilta Vartiosaaresta vuokraama Kiekko-huvila tarjoaa hyvät puitteet kesänviettoon ja lomailuun. Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

Huvilalla voi uida, saunoa, kalastaa, pelailla pihapelejä tai ihan vaan oleskella ja nauttia ympäröivästä luonnosta ja kesän lämmöstä. Vartiosaaresta löytyy myös ohjattu luontopolku, mikä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Kiekolla voi myös hyödyntää kädentaitojaan. Vanhalla huvilalla riittää aina korjattavaa ja nikkarointia. Viherpeukalot pääsevät toteuttamaan taitojaan huvilan kasvimaalla.

Kesäkuukausina Kiekko toimii myös yhdistyksen toimintakeskuksena. Päivätoimintaa järjestetään tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin, muuta toimintaa tilanteen mukaan. Päivätoiminnasta ilmoitetaan mm. toimintakalenterissa.

Toimintaohjeita Kiekkoon

Kiekko-huvilan varaaminen omaan käyttöön

MieTon henkilö- ja yhteisöjäsenillä on mahdollisuus varata Kiekko-huvilaa omaan käyttöön käyttökorvausta vastaan. Huvilaa voi varata lähinnä viikonloppuisin, kun siellä ole muuta toimintaa. Juhannusviikonloppuna ja Vartiosaari-päivänä huvilaa ei voi varata, koska se on yhdistyksen omassa käytössä. Arkisin Kiekko-huvilaa voi varata ainoastaan päivä- ja iltakäyttöön lukuun ottamatta tiistaita, torstaita ja perjantaita, jolloin huvilan varaaminen ainoastaan iltakäyttöön on mahdollista.

Kiekko-huvilaa varataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseniä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2022 tulee olla maksettuna.

Perjantai klo 15 – sunnuntaihin klo 18 käyttökorvaus 80 €

Perjantai klo 15 – maanantaihin klo 18 käyttökorvaus 120 €

Käyttökorvaukseen sisältyy soutuvene.

Buster moottorivene kuljetus meno-paluu 30 €

Kiekko-huvilan viikonloppuvaraukset jäsenille kesällä 2023
Viikonloppuvarauksien soittoaika tiedotetaan MieTon verkkosivuilla kevään 2023 aikana.

Kiekko-Huvilan saaripuhelin 045 209 2045.