Kiekko

Lomamökki ja toimintakeskus Vartiosaaressa

MieTon Helsingin kaupungilta Vartiosaaresta vuokraama Kiekko-huvila tarjoaa hyvät puitteet kesänviettoon ja lomailuun. Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

Huvilalla voi uida, saunoa, kalastaa, pelailla pihapelejä tai ihan vaan oleskella ja nauttia ympäröivästä luonnosta ja kesän lämmöstä. Vartiosaaresta löytyy myös ohjattu luontopolku, mikä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Kiekolla voi myös hyödyntää kädentaitojaan. Vanhalla huvilalla riittää aina korjattavaa ja nikkarointia. Viherpeukalot pääsevät toteuttamaan taitojaan huvilan kasvimaalla.

Kesäkuukausina Kiekko toimii myös yhdistyksen toimintakeskuksena. Päivätoimintaa järjestetään tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin, muuta toimintaa tilanteen mukaan. Päivätoiminnasta ilmoitetaan mm. toimintakalenterissa.

Toimintaohjeita Kiekkoon

Kiekko-huvilan vuokraaminen omaan käyttöön

MieTon henkilö- ja yhteisöjäsenillä on mahdollisuus vuokrata Kiekko-huvilaa
myös omaan käyttöön silloin, kun siellä ei ole muuta toimintaa. Huvilaa vuokrataan lähinnä viikonloppuisin lukuun ottamatta juhannusta ja Vartiosaari-päivää, jolloin huvila on yhdistyksen omassa käytössä. Viikolla Kiekko-huvilaa voi vuokrata ainoastaan päivä- ja iltakäyttöön lukuun ottamatta tiistaita, torstaita ja perjantaita, jolloin huvilan vuokraaminen ainoastaan iltakäyttöön on mahdollista.

Toimitila Kiekkoa vuokrataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseniä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2021 tulee olla maksettuna.

Perjantai klo 15 sunnuntaihin klo 18 vuokra 80€

Perjantai klo 15 maanantaihin klo 18 vuokra 120€

Vuokraan sisältyy soutuvene

Buster moottorivene kuljetus meno-paluu 30€

Kesän 2021 Kiekko-huvilan varausten soittopäivä on ti 11.5 klo 10-12, asiaa hoitaa Tuula Anttila 040 7055 020