Liity jäseneksi

Liittymällä MieTon jäseneksi olet mukana edistämässä  mielenterveyttä ja lisäämässä mielekkään toiminnan mahdollisuuksia.

Jäsenyys MieTossa antaa mahdollisuuden osallistua vuosikokouksissa yhdistyksen päätöksentekoon. Yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen edustajana erilaisiin alueellisiin sekä MIELI Suomen Mielenterveysseura ry:n kautta valtakunnallisiin yhteistyöelimiin.

Jäsenyyteen liittyvistä eduista mainittakoon mm. mahdollisuus vuokrata MieTon Vartiosaressa sijaitsevaa Kiekko-huvilaa kesäviikonloppuina edullisesti,  erilaiset ilmaiset  retket ja kuttuuritapahtumat, Mieli ry:n järjestämä monipuolinen ja hyödyllinen koulutustoiminta, kolme kertaa viikossa järjestettävät toimintapäivät, ruokaperjantait etc.

MieTo ry:n jäsenmaksu henkilöjäsenille vuonna 2019 on 23 euroa.  Yhdistykseen voi myös liittyä henkilökannatusjäseneksi 50 €, yhteisöjäseneksi 130 € tai yhteisökannatusjäseneksi 250 €.

MieTo ry:n  henkilöjäseneksi voit liittyä suoraan MIELI Suomen Mielenterveys  ry:n jäsenlomakkeella valitsemalla  lomakkeella olevasta paikalliseura-sarakkeesta Kaakkois-Helsingin mielenterveysseuran. Liittymällä asianomaiseen paikallisseuraan liityt samalla myös Suomen Mielenterveys ry:n jäseneksi. Mieli ry hoitaa myös jäsenyytesi liittyvän laskutuksen. Lopullinen hyväksyntä MieTo ry:n jäsenyydestäsi tehdään MieTo ry:n hallituksessa.

Vaihtoehtoisesti ja kannatus- tai yhteisöjäsenyyden kyseenollessa voit jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Viestikenttään mielellään maininta, että kyse on jäsenyydestä.

Lisätietoja jäsenyydestä ja siihen liittyvistä eduista voit saada myös suoraan puhelimitse,
p. 050 313 6764 / Jussi Hautala.