MIELINAUHA-KAMPANJA 30.3.–30.6.


Mielinauha-kampanjalla tuetaan mielenterveystyötä ja kriisiauttamista. Kampanja järjestetään vuosittain. Tänä vuonna kampanjaa tähdittää upea Erin. Kampanjan viesti on: Jokainen mieli on joskus solmussa. Joskus elämän solmukohdista selviää yksin, toisinaan selvittämiseen tarvitaan apua. Osallistumalla MIELI ry:n Mielinauha-kampanjaan tuet jokaisen mahdollisuutta tulla kuulluksi ja purkaa mielensä solmuja.

Vuosittain maalis-huhtikuussa käynnistyvässä Mielinauha- kampanjassa kannustamme ihmisiä puhumaan mielenterveydestä ja mielen ongelmista sekä vähennämme ongelmiin liittyvää leimautumista. Tämän vuoden mielinauhassa lukee teksti ”Solmut auki”. Tällä viitataan siihen, että jokaisen elämässä tulee vastaan solmukohtia, joista on kuitenkin mahdollista selviytyä.

Kannustamme suurta yleisöä myös näyttämään tukensa valitsemalla ostoskoriinsa kampanjaan liittyviä tuotteita, lahjoittamalla mielenterveystyölle tai kantamalla vihreää mielinauhaa.

Lisätietoa kampanjasta ja siihen osallistumisesta: http://www.mielinauha.fi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s