Hae Tukitoiminnan peruskoulutukseen ja kouluttaudu Hyvän Mielen Tukijaksi Kaakkois-Helsingin alueelle!


Kouluttautumalla MIELI ry:n Hyvän Mielen Tukijaksi osallistut tärkeään tehtävään tukien heikommassa asemassa olevien hyvinvointia, tarjoamalla kuuntelevaa keskusteluapua elämän eri tilanteisiin ja olemalla tukena arjen askareissa sekä kriisitilanteissa. Tukijana osallistut alueesi mielen hyvinvoinnin ja mielenterveystyön vahvistamiseen. Tukijana saat iloa auttamisesta ja mahdollisuuden olla mukana laajassa vapaaehtoisverkostossa paikallisesti sekä valtakunnallisesti. Vapaaehtoisverkostossamme on mahdollista osallistua myös tuki- ja kriisiauttamisen jatkokoulutuksiin sekä saada säännöllistä työnohjausta oman tehtävän osalta.

Koulutukseen haetaan paikallisesti Mieli Kaakkois-Helsingin Mielenterveys ry Mieton kautta. Mieton alueella on mahdollisuus kouluttautua tukitoimintaan erikoistumalla yksilötukitoiminnan tukihenkilöksi.

Koulutuksen kesto on yhteensä 35 h (sis. harjoittelut) ja etä- sekä lähitapaamisia järjestetään aikavälillä 16.3.-25.5.2022. Koulutus on maksuton ja lähitapaamiset järjestetään Järvenpäässä. Järvenpään koulutuskohde on juna-aseman vieressä ja Mieton alueelta tuleville korvataan matkakulut (HSL/VR).

Voit hakea koulutukseen, jos olet täysi-ikäinen ja oma elämäsi on tasapainossa, jotta voit olla tukena ja apuna toiselle. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus sitoutua myös pidempiin tukisuhteisiin ja lähteä kehittämään kanssamme Mieton tukitoimintaa.

Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse mieto@mieto.fi osoitteeseen 23.2.2022 mennessä. Hakijat haastatellaan ja valinnoista ilmoitetaan maaliskuun alussa.

Lisätiedustelut mieto@mieto.fi tai Vapaaehtoistyön koordinaattori p. 040 192 7955.

                                           Tervetuloa mukaan, sinua tarvitaan!

Koulutuksen alustava ohjelma (pdf)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s