Tekemisen iloa ja yhteistä aikaa Kiekon syystalkoissa

Taas koitti se aika vuodesta, kun Kiekossa pistettiin paikat kuntoon ja haravoitiin lehdet pois ennen talven tuloa. Syystalkoiden ei tarvitse olla vain raskasta työtä – se voi olla myös tapa viettää aikaa yhdessä, nauttia ulkoilmasta ja vaikkapa makkaran grillausta. Ja mikä parasta; sivutuotteena syntyy hyvää mieltä kaikille ja Kiekko on taas valmiina ensi keväänä yhteiseen ajanviettoon.

Olipa ilo myös huomata, kuinka moni meistä pääsi paikalle. Ohjelmassa oli muun muassa pihatöitä, rakennusten kunnostustöitä, siivousta ja hyvää ruokaa – chillausta unohtamatta. 😉

Kaiken kaikkiaan päivä sujuikin leppoisasti, kuten alla olevista kuvistakin näkee! Kiitos kaikille talkoolaisille ahkeruudestanne!

Nyt kun meillä on jälleen mahdollista taas kohdata toisiamme, eihän kuitenkaan jäädä kotiin koko talveksi vaan tavataan toisiamme myös jatkossa vaikka Uutelan kodalla tai Asukastalo Ankkurissa? Yhdessä vietetty aika kun tuo niin paljon valoa elämään myös vuoden pimeimpään aikaan. 💚 Katso toimintakalenteristamme mitä seuraavaksi tapahtuu ja tule mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s