Hyvää mieltä ja lämpimiä kohtaamisia kesähuvila Kiekossa

Viime viikolla vietimme perinteistä Mental Health Art Week -tapahtumaa Kiekko-huvilalla. Luonto liikuttaa mieltä – metsä kutsuu luokseen -tapahtuma kutsui koolle ikäihmisiä viettämään yhdessä mukavia kesäpäiviä Vartiosaaren luonnon helmaan – koronapandemian rajoitukset ja turvallisuusohjeet huomioiden. Kolmipäiväisen tapahtuman ohjelmassa oli muun muassa ulkoilua, kalastusta, puutarhan hoitoa, saunomista, hyvää ruokaa ja nautiskelua kesäpäivän lomassa.

Mental Health Art Week -teemaviikko on Mieli ry:n ja sen jäsenjärjestöjen valtakunnallinen kampanja, joka korostaa taiteen ja kulttuurin merkitystä hyvään mielenterveyteen. MieTo ry halusi tänä vuonna korostaa MHAW -tapahtumassaan luonnon merkitystä mielen hyvinvoinnille.

Sää suosi meitä kaikkina kolmena päivänä ja tapahtuma olikin varsin onnistunut. Vieraita Kiekossa kävi kolmen päivän aikana kaikkiaan 48 henkeä järjestäjät mukaan lukien. Päivät alkoivat yhteisellä aamiaisella ja huipentuivat maukkaaseen päivälliseen jälkiruokineen. Kiitokset kokeille!

Pitkältä tuntuneen koronavuoden ja pimeän talven jälkeen kesän lämpö ja ihmisten kohtaaminen oli varmasti monelle erityisen mielekästä ja kaivattua. Myös luonnossa oleilulla ja ulkoilulla on suuri vaikutus mielen hyvinvointiin ja olisikin tärkeää, että jokaisella on pääsy lähiluontoon myös arjessa. Me MieTolaiset vietämme paljon aikaa luonnon äärellä erilaisten aktiviteettien merkeissä. Yhdessä tekeminen ja luonto ovat sydäntämme lähellä.

Mikäpä siis olisikaan upeampi kesän aloitus kuin aurinkoinen päivä, hyvä ruoka ja seura keskellä kesäistä luontoa – mielen hoivaa ja huolenpitoa parhaimmillaan. Toivotaan, että näin kauniita päiviä on luvassa tänä kesänä vielä monia.

MieTo ry toivottaa kaikille aurinkoista alkanutta kesää! 💚

P.s. Haluaisitko mukaan toimintaamme? Järjestämme kesällä monenlaista tapahtumaa ja toimintaa. Ota rohkeasti yhteyttä. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s