Syksyn toimintaryhmät

  • Syksyn toimintaryhmät käynnistelevät toimintojaan vallitsevan koronatilanteen mukaan. Ruokaperjantaiden osalta Roihuvuoren nuorisotalo on periaatteessa käytettävissä, mutta kävijämäärää on koronan takia rajoitettu, minkä takia Ruokaperjantait jatkavat Kiekko-huvilalla nyt lokakuun loppuun. Marraskuun osalta tilanne on vielä avoin. Seuraava Ruokaperjantai siis Kiekolla 16.10.2020 klo 12.00. Kuljetus saareen ainoastaan Airorannasta klo 10 alk. eli Laajarannasta ei enää kuljetuksia saareen tänä vuonna.
  • Keilaamaan pääsee toistaiseksi joka parillisen viikon tiistaina alk. 13.10.2020 klo 09.45, paikka Myllypuron Arena Center. Yhteyshenkilönä toimii Tommi Tammisto p. 044 319 1517.
  • Uintiryhmä käynnistyy Itäkeskuksen uimahallilla torstaina 15.10.2020 klo 14.00. Mahd. vesijumpan ja kuntosalin osalta tilanne selviää ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä.
  • Kulttuurikeikaus käynnistää syksyn juhlavasti keskiviikkona 28.10.2020 , jolloin luvassa on peräti kaksi museovierailua, ensin vierailu Kiasmassa, sen jälkeen lounaspitsat toistaiseksi vielä määrittelemättömässä pitsapaikassa, jonka jälkeen vierailu vielä Amos Rexissä. Tapahtuma on avoin kaikille mietolaisille, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Kokoontuminen Kiasman edessä ke 28.10. klo 10.00. Vetäjänä Hilpi, jolle myös ilmoittautumiset, p. 040 054 6005.

Lukuun ottamatta Ruokaperjantaita ei varsinaisia toimintapäiviä Kiekolla enää tänä syksynä järjestetä, mutta Kiekko on edelleen kaikkien mietolaisten käytössä kesävesien katkeamiseen eli 31.10.2020 asti. Kuha kalastellaa -ryhmä jatkanee toimintaansa Kiekolla myös kesävesien katkeamisen jälkeen. Kalastuksesta kiinnostuneille siitä lisätietoa myöhemmin.

Vallitsevaan koronatilanteeseen on syytä suhtautua edelleen vakavasti. Sairaana ei saa missään nimessä ryhmiin eikä muihinkaan tapahtumiin tulla. Kasvomaskeja pyritään järjestämään toimintaryhmiin tilanteen mukaan. Ajantasaista tietoa koronatilanteesta saa parhaiten THL:n sivuilta kuten tähänkin asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s