Kesäkausi Kiekolla Vartiosaaressa käynnistyy tiistaina 02.06.2020

01.06.2020 voimaan tulevat hallituksen uudet kornalinjaukset mahdollistavat, että myös MieTo voi taas ruveta availemaan toimintaansa. Toimintapäivät Kiekolla käynnistyvät tiistaina 02.06.2020 lukien voimaan jäävät turvallisuusseikat ja ohjeistukset huomioon ottaen. Viikon toinen toimintapäivä on torstai ja ruokaperjantai niemensä mukaisesti perjantaina. Kuljetukset toimintapävinä saareen Airorannasta klo 10.00.

Varsinaista toiminnanohjaajaa ei tänä vuonna Kiekolle palkata, vaan tomintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin. Kahden ensimmäisen viikon toimintapäivien ohjelmasta vastaavat Seija Rokosa ja Hilpi Marttinen ja luvassa on mm. kankaanpainantaa, kangaskassien tekoa ja akvarellimaalausta. Seija aloittaa ja Hilpi opastaa akvarellien maalaamisessa toisella viikolla. Lisätietoa ensimmäisen viikon toiminnasta Seija Rokosalta, p. 045 657 9097. Kankaanpainantaan voi tuoda mukanaan myös omia kankaita, paitoja ja muita tekstiilejä. Mieto järjestää muut välineet.

Osallistuminen toimintapäivien ohjelmaan on vapaaehtoista eikä siitä pois jääminen ole este saareen tulemiselle. Saaressa löytyy myös paljon muuta tekemistä: voi pelailla pihapelejä, heittää tikkaa, soudella, kalastaa, tutkia luonnon ihmeellisyyksiä, grillailla, ottaa aurinkoa, hakata halkoja tai vaikka nikkaroida. Saaressa on kevään aikana toiminut mm. pienimuotoinen rempparyhmä ja remppahommaa riittää siitä kiinostuneille edelleen. Myös kasvimaalla riittää puuhasteltavaa ja vielä ehtii rakentaa vaikka ikioman pienimuotoisen puutarhankin.

Kiekon iltakäyttö ja Hyvän mielen saunaillat

Kiekon iltakäyttöä lisätään ja Kiekko on avoinna jäsenille nyt tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin aina klo 21 asti. Halukkaat voivat jäädä viettämään iltaa saareen esim. suoraan toimintapäivän jälkeen tai sinne pääsee soittamalla saaripuhelimeen ja tilaamalla kuljetuksen Airorannasta, p. 045 209 2045. Puhelimen kannattaa antaa hälyttää pitkään, sillä aina ei heti ehditä vastaamaan.

Keskiviikot pyhitetään saunomiselle ja sauna lämpiää silloin 16 – 21. Suunnitteilla on myös, että saunailtoihin saataisiin ohjelmaa ja niihin pääsisivät osallistumaan myös ulkopuoliset pientä korvausta vastaan. Saunaa vielä jonkin verran rempataan, joten ainakaan ensimmäisellä viikolla ei sauna vielä lämpene. Lisätietoa saunailloista ja niissä järjestettävästä ohjelmasta heti, kun korjaukset ja muut saunailtoihin liittyvät suunnitelmat etenevät. Kehitysideoita esim. saunailtoina järjestettävän ohjelman osalta otetaan kernaasti vastaan. 🙂

Saaritoiminta ja Ruokaperjantait ovat Mieton jäsenille ilmaisia. Toimintapäivinä tarjotaan osallistujille lisäksi kahviaamiainen. Saaressa voi ostaa rajoitetusti Mietolta grillattavaa ja virvokkaita, mutta jos mahdollista, niin omat grillattavat kannattaa ottaa mukaan. Omia ruokia voi kokkailla myös päämökin keittiössä. Omat pyyhkeet ja uikkarit mukaan.

Tervetuloa mukaan Mieton kesätoimintaan! 💚

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s