Koronaepidemian aikana myös Mieton toiminta hiipuu

MieTo ry:ssä luotetaan koronaepidemian aikana asiantuntioihin ja suhtaudutaan kaikkiin annettuihin ohjeisiin vakavasti. Meillä on joukossa paljon myös riskiryhmiin kuuluvia, joten erityinen varovaisuus on tämänkin takia tarpeen. Pääsääntöisesti alla olevilla ohjeilla mennään. Kuvaa klikkaamalla pääsee myös THL:n sivuille, mistä jatkuvasti päivittyvää tietoa ja ohjeita koronaepidemiaan liittyen. – Varovaisuutta ja vakaata harkintaa myös ystävien tapaamisissa.

Mieton toiminnoista sen verran, että Kanniston leipomon lahjoitusleivän jako toimii pienimuotoisena ainakin vielä toistaiseksi. Leivät jaetaan valmiiksi pussitettuna eikä niitä pääse jakopaikalla enää valkkailemaan. Ehdoton käsihygienia myös tässä asiassa eikä missään nimessä sairaana leivänjakoon! Muut toiminnot kaikki toistaiseksi peruttu. Vuosikokouksesta ilmoitetaan asianmukaisesti ja erikseen, kun edes jonkinlaisia edellytyksiä sen pitämiselle alkaa olla.💚

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s