Viikko-ohjelmassa mm. jazzia ja joogaa

Tiistai jazzit Savoyssa taas käynnistymässä! Kevään ensimmäisessä Lounaskonsertissa ti 11.02. 2020 klo 12 UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Kasperi Sarikoski. Kokoontuminen Savoyn edessä klo 11.45. Konsertti on ilmainen, vetäjänä Tomppa.

Sanoista tekoihin eli pidemmän aikaa suunnitteilla ollut joogaryhmä käynnistänyt toimintansa. Helppoa, kaikille sopivaa perusjoogaa tarjolla nyt joka toinen keskiviikko klo 10.45 – 13.00 Roihuvuoren nuorisotalon liikuntasalissa (Prinssintie 1). Seuraava kokoontuminen ke 12.02. klo 10.45. Yhteyshenkilönä Hilpi Marttinen, jolta lisätietoa, jos osallistumisessa joku asia mieltä askarruttaa, p. 0400 546005. Myös miehiä toivotaan mukaan.

Viikko-ohjelma kokonaisuudessaan myös toimintakalenterissa. Kannattaa seurata!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s