Kiinnostaako keilailu tai lähtisitkö mieluummin Kiasmaan? – Talvikalastuskelejä vielä vähän odotellaan…

Vodenvaihteen juhlat on juhlittu ja MieTo ry:n alkuvuoden ja kevään toiminta on taas käynnistynyt. Osa toiminnoista jatkaa kuten tähänkin asti, osaan on tehty pieniä muutoksia. Myös uutta toimintaa ja tapahtumia on luvassa.

Keilaamaan pääsee taas joka toinen parillinen tiistai. Seuraava kokoontuminen 21.01. klo 09.45. Paikka Myllypuron Arena Center, vetäjänä KP.

Uintiaikoja on siirretty syksystä ja uintiryhmä kokoontuu nyt torstaisin klo 14 alk. Paikka sama eli Itiksen uimahalli.

Ensikokemukset uintiaikojen palauttamisesta päiväsaikaan ovat olleet hyviä. Hallissa on nyt enemmän tilaa uimiseen ja samaan aikaan hallissa järjestettävä ohjattu vesijumppa mahdollistaa osallistumisen myös siihen. Uinnin yhteydessä on mahdollisuus osallistua myös kuntosalitoimintaan. Uintiryhmän vetäjänä jatkaa Tane.

Kulttuurikeikaus Kiasmaan tiistaina 28.01.2020 klo 14. Kokoontuminen Kiasman pääoven edessä klo 13.50, vetäjänä Hilpi. Kiasman retki on samalla avaus alun alkaen Niemikotisäätiössä lanseeratulle Kulttuurikeikaus-tapahtumille, joita Niemikotisäätiöltä vuodenvaihteessa eläkkeelle jäänyt Hilpi alkaa vetämään nyt MieTo ry:ssä. Tarkoituksena on järjestää jatkossa ainakin yksi kunnon kulttuuripläjäys kuukaudessa.

Ruokaperjantai ja MieTo-info jatkavat tuttuun tapaaan Roihuvuoren nuorisotalolla perjantaisin klo 11-13. Lahjoitusleivän jako jäsenille perjantaisin Siilitien metroasemalla klo 18.30.

Ruokaperjantaissa on tarjolla hyvää seuraa ja maukasta kotiruokaa jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille. Mieto-infossa pääsee myös vaikuttamaan tulevaan toimintaan ja järjestettäviin tapahtumiin.

Suunnitteilla ja osin jo toteutumassakin on mm. uloiluretki Vuosaareen Uutelan kodalle helmikuussa, joogaryhmän aloittaminen, mahdollinen saunailta Lapinlahden lähteellä, käsityöryhmän perustaminen, jazzeja, leffareissuja etc.

Leudon talven takia Kuha kalastellaa- ryhmän talvikalastushankkeet ovat toistaiseksi vielä tämän talven osalta jäissä :). Jäätilannetta toki seurataan ja tarkoitus on laskea talviverkot heti kun jäätilanne sen sallii.

MieTo ry:n toiminta ja tapahtumat ovat yhdistyksen jäsenille ja toimintaan tutustuville pääasiassa maksuttomia, jollei toisin mainita. Tapahtumia voi seurata myös toimintakalenteristamme, joka löytyy myös tämän sivuston Toiminta-valikosta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s