MieTo ry:n joulunajan toiminta

Mieto-info tiedottaa:
  • Ruokaperjantait 20.12. , 27.12 ja 03.01.20 järjestetään normaalisti, samoin Kanniston leipomon lahjoitusleivän jako Siilitien metroasemalla 20.12., 27.12. ja 03.01.20
  • Uintia ei ole jouluviikolla eikä 01.01.2020. Myös keilailussa taukoa em. ajalla. Uusista keilailuvuoroista tiedotetaan vuoden 2020 alkupuolella.
  • Uinti on siirretty 2020 alusta keskiviikosta torstaiksi ja takaisin päiväsaikaan. Ensimmäinen kokoontuminen on loppiaisen jälkeen torstaina 09.01.2020 klo 14. Paikka sama eli Itäkeskuksen uimahalli, vetäjänä Tauno Turtiainen. Kevään uintivuoroilla on mahdollisuus osallistua myös vesijumppaan. Jäsenille uinti ja siihen liittyvät toiminnot ovat edelleen ilmaisia.
  • Kevään 2020 Kanniston leipomon lahjoitusleivän hakijoiden ja Ruokaperjantain vastuuhenkilöiden vuorolistat on julkaistu Google Drivessä ja linkkejä uudesta listasta jaettu aktiivisimmille. Vuoroja on paljon jäljellä, joten käykäähän varaamassa omanne. Myös uusia toimijoita, joilla on auto käytettävissä, otetaan kernaasti mukaan toimintaan. Linkin vuorolistoihin saa tarvittaessa os. mieto@mieto.fi.

Mieto-info toivottaa omalta osaltaan kaikille hyvää joulua ja hyvää uutta vuotta 2020!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s