Vapaaehtoisten viikko 29.11. – 05.12. ja #TekojenTiistai 03.12.2019


Tällä viikolla vietetään Kansalaisareenan järjestämää Vapaaehtoisten viikkoa. Viikon tarkoituksena on mm. nostaa vapaaehtoistyön arvostusta yhteiskunnassa, saada uusia ihmisiä vapaaehtoistoimintaan ja kiittää jo vapaaehtoistyössä mukana olevia. Viikko huipentuu 05.12. järjestettävään Vapaaehtoisten päivään, jolloin valitaan Vuoden vapaaehtoinen 2019.

MieTo ry:n toiminta on perustunut koko sen olemassaoloajan lähes yksinomaan vapaaehtoistoiminnalle ja ilman sitä toimintamme ei olisi mahdollista. Meillä on myös jatkuva haku päällä vapaaehtoistoimijoille. Lähtökohtana ovat vertaisuus ja samanarvoisuus, joten toimintaamme on helppoa tulla mukaan. Meillä on useita erilaisia toimintaryhmiä, joihin jokainen voi osallistua kiinnostuksensa mukaan. Myös kaikki uudet ideat ovat tervetulleita.

Teemaviikkoon liittyen MieTo kiittää kaikkia MieTon vapaaehtoistyössä mukana olevia ja toivottaa samalla myös kaikki uudet toimijat sydämellisesti tervetulleiksi mukaan toimintaan.

#TekojenTiistai 03.12.2019

#TekojenTiistai on osa kansainvälistä #GivingTuesday-kampanjaa, joka syntyi vastapainoksi Black Friday- ja Cyber Monday -päiville. Yhdysvalloissa Giving Tuesday-päivää on vietetty vuodesta 2012 alkaen ja Suomeen se rantautui vuonna 2018. #TekojenTiistain tavoitteena on kannustaa hyvän levittämiseen tekojen kautta. Se yhdistää ihmisiä lisäämällä tietoisuutta auttamisesta, antamisesta ja lahjoittamisesta.

Antamisen ei tarvitse aina olla rahaa eikä edes tavaraa. Se voi olla myös aikaa, auttamista, osallistumista vapaaehtoistoimintaan, naapuriapua tai ihan vaan joku arkinen hyvänmielen teko.

”#TekojenTiistain ainoa sääntö on se, ettei sääntöjä ole. Tee siis kampanjapäivästä itsesi näköinen! Nappaa kaveriporukkasi mukaan ja päätä, että teet päivän aikana jotain, mikä saa aikaan positiivisen reaktion ympäristössäsi. Teko voi olla pieni hyvän mielen ele tai massiivisempi tempaus jonkin itsellesi tärkeän asian hyväksi. ”


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s