Vuoden 2019 jäsenmaksut

TIEDOKSI

Jäsenmaksut ovat tärkeä osa Mieto ry:n varainhankintaa ja niillä ylläpidetään yhdistyksen toimintaa. Mieli ry:n syyskuun loppupuolella päivittämän ja ylläpitämän MieTo ry:n jäsenrekisterin mukaan jäsenmaksuja kuluvalta vuodelta 2019 on jonkin verran edelleen maksamatta. Tämä koskee ns. vanhoja jäseniä, syyskuun 2019 jälkeen jäseniksi liittyneiltä ensimmäinen jäsenmaksu peritään vasta 2020 alkaen ja siitä lähetetään lasku maalis-huhtikuussa 2020.

Jäsenmaksut maksetaan pääsääntöisesti Mieli ry:n lähettämällä laskulomakkeella. Laskulomake sisältää myös Mieli ry:n ja Mieto ry:n yhteisen vuosittaisen jäsenkortin, mikä on myös tosite jäsenyydestä. Mikäli po. laskua ei enää löydy, voi kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaa poikkeuksellisesti suoraan MieTo ry:n tilille, jonka jälkeen MieTo ry lähettää siitä tiedot Mieli ry:lle ja tilittää samalla Mieli ry:lle menevän osuuden Mieli ry:lle. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 23 e ja MieTo ry:n tilinumero FI11 5720 3720 0176 66 . Verkkopankissa maksettaessa Lisätietoja-kohtaan ”Jäsenmaksu 2019”.

Tiedoksi vielä, että mikäli et syystä tai toisesta enää halua jatkaa jäsenyyttäsi MieTo ry:ssä, voit ilmoittaa siitä Jäseneksi-sivulla olevalla lomakkeella. Epäselvissä tapauksissa voit ottaa myös yhteyttä yhdistyksen hallitukseen, p. 050 3136764

Ystävällisin terveisin
MieTo ry
Hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s