Maailman Mielenterveyspäivä 10.10. – tapahtuma Oodissa

on

Maailman mielenterveyspäivän 10.10.2019 kansainvälinen teema on tänä vuonna itsemurhien ehkäisy. Tule Oodiin näyttämään vihreää valoa elämälle! Puhumme mielenterveyden merkityksestä elämän iloissa ja suruissa: välittämisestä ja puheeksi ottamisesta. Maailman mielenterveyspäivänä liputamme avoimemman keskustelukulttuurin puolesta ja haluamme vähentää mielenterveyteen liitettävää leimaantumista.

Helsingissä päivää vietetään Oodissa, jonka 2. kerroksessa tarjotaan matalan kynnyksen keskusteluapua kello 15–20. CupOfTherapyn taiteilijat ovat tapahtumassa piirtämässä yleisölle voimaeläimiä kello 18–20. Iltapäivällä kello 15 Oodissa on myös paneeli nuorten mielenterveydestä ja valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon julkistaminen. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Maailman mielenterveyspäivästä: http://mieli.fi/kymppikymppi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s