Pinterest – Uusi tapa tehdä aarrekarttoja

on

Puhutaan paljon aikuisten naisten Pinterestiin hurahtamisesta. Eikä ihme. Pinterestiin kerätään kuvia, kuten aarrekarttaankin, mutta digitaalisesti. Omien kuvien keräilyn lisäksi voit seurata toisten “karttoja” ja ottaa sieltä kuvia omiin karttoihin.

Yksi hauskimpia Pinterest karttojani on ollut meditointipuutarhaan ideoiden etsiminen. Odotan innolla lumien sulamista, jotta pääsen toteuttamaan talven läpi etsimiäni ideoita. Kaikki eivät tule toteutumaan, mutta uskoisin että osa ainakin jollain tavalla. Haaveena muokata puutarhaan lisää rauhallisia meditointiin sopeutuvia paikkoja. Tiedä vaikka meditointipuutarha onnistuisi niin hyvin, että siellä voisi kesäisin pitää pienien ryhmien meditointeja rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä.

Pinterestin karttoja voi käyttää myös vaatekaapin suunnitteluun. Olen ottanut kuvia vaatteista, joita haluaisin vaatekaappiini. Kun kuvia on kertynyt jonkin aikaa, on helppoa katsoa minkälaiset asut kiehtovat. Onko niitä jo nyt vaatekaapissa, ja mitä sinne tarvitsee lisää. Mitkä värit ovat nousseet valta-asemaan unelmien vaatekaapissa, millaiset leikkaukset, kankaat…

Kun ensin etsii kuvia intuitiolla, ottaen talteen kaikki kuvat jotka vetoavat, on sen jälkeen mielenkiintoista tutkia kuvia ja katsoa mitä ne kertovat itsestä ja tämän hetkisestä tilanteesta sekä toiveista. Oli kyseessä motivaatiota kasvattava kartta tai unelma kartta. Kartalle voi laittaa minkälaisen aiheen tahansa ja kerätä sinne rauhassa kuvia. Voit seurata eri aihepiirejä, kaikkia siellä liikkuvia kuvia tai valita seurattavia tai erillisiä karttoja joita seuraat.

Itse olen löytänyt hyviä ideoita sieltä, tullut hyvälle mielelle kauniista kuvista, löytänyt hauskoja käsityöohjeita ja hiusvinkkejä ja ihan vain tuhlannutkin aikaa siellä kauniiden ja hauskojenkin kuvien seassa. Pinterest on kuin aarrearkku, josta voi etsiä apua ja vinkkejä aihepiirin mukaan tai antaa kuvien viedä mennessään. Pinterestissä on myös videoita ja musiikkia.

Kuvat ovat voimakkaita vaikuttajia. Kuvat menevät tajuntaamme nopeammin kuin sanat, joten niitä on hyvä käyttää itsensä motivointiin, ideoiden visualisoimiseen tai vaikka mielialan kohottamiseen.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s