MieTo hakee toiminnanohjaajaa

on

MieTo ry hakee määaäaikaista toiminnanohjaajaa ajalle 9/2011 – 6/2012. Määräaikaisuuden peruste on sosiaalilautakunnan myöntämä rahoitus yhdistykselle. Työ voi jatkua 6/2012 jälkeenkin mikäli edelleen saamme riittävän rahoituksen lautakunnalta. Tehtävän työaika on 22.5 h/viikko, palkka 1800 €/kk, työsopimus tehdään ajalle 9/2011 – 6/2012.

Haemme sosiaalialan ammattilaista. Eduksi luetaan itähelsinkiläisyys, kokemus verkostotyöstä sekä viranomais- että järjestökentällä.

Toiminanohjaajan tehtävänä on mm:

 • Yhteistyön kehittäminen yhdessä Pääkaupunkiseudun mielenterveysseuran sekä muiden järjestöjen kanssa
 • Verkostotyö järjestöjen ja viranomaisten kanssa
 • Yhdistyksen toiminnasta tiedottaminen
 • Esitteiden/viestinnän uudistaminen
 • Toiminnan arviointi
 • MieTon edustaminen kokouksissa ja palavereissa
 • Uusien osallistujien saattaminen mukaan toimintaan

Haastattelut tehdään torstaihin 11.8. mennessä, jolloin yhdistyksen hallitus päättää työntekijän valinnasta.

Ota yhteyttä: Jari Hartikainen, pj. MieTo ry, p. 040 414 3121

3 Comments Lisää omasi

 1. ulla toivonen-k sanoo:

  MieTo ry:ssä todella tarvitaan nykyaikaista mienterveystoimintaa osaava ammatti-ihminen, mutta ennen kaikea jäseniä varten. Oheien toiminkuva on kuitenkin vanha eikä mitenkään vastaa tärkeintä tarvetta.
  Mielekkään toiminnan tulee tähdätä jäsenten itsetunnon kohottamiseen ja voimaannuttamiseen. Tämä edellyttää toimintaan osallistuven mielipiteiden kuuntelua, arvostamista ja huomioon ottamista. Toiminnan lähtökohtana pitää olla ehdoton jäsen- ja järjestödemokratia. Tämä taas vaatii, että paikalla on henkilö, jolle uskaltaa kertoa kaikki näkemyksensä ja kokee sen hyvänä ja vapauttavana. Henkilö, joka saa aikaan yhteiseksi koetun päätöksen, jota sitten noudatetaan. Viime vuosituhannen hyväntekeväisyys ”järjestetään niille jotain kivaa puuhastelua, kunhan tekevät mitä käsketään, ovat muuten hiljaa ja nöyriä ja istuvat missä määrätään”  – ei ole nykyaikaa eikä varsinkaan sovi mielenterveysyhdistykselle. Sellainen vain nujertaa eikä kohota muiden kuin pomottajien itsetuntoa.
  Mielekkään toiminnan synnyttää prosessi, joka tunnetaan mielekkääksi. Pelkkä lopputulos ei ole tärkeä. Ei edes mökin katolla ole mitään arvoa, jos sen tekemiseen osallistumista ei koeta miellyttävänä.
  Jos kerran maksetaan palkka jollekin, pitää ko. henkilön olla ehdottomasti paikalla aina toiminta-aikoina eikä muka mitään suhteita luomassa. Jäsenet tulee toivottaa toimistoon (jos sellainen on) yksilöinä ja yksitellen ja luoda toimintakultturi, jossa saa, uskaltaa ja kuuluukin olla jotain mieltä. Se ei aiheuta närää, vaan katsotaan arvokkaaksi panokseksi yhteisen toiminnan hyväksi.

  Tykkää

  1. Ulla Korhonen sanoo:

   Kiitos kaima kommentistasi!
   Olen samaa mieltä kanssasi ihmisten huomioimisesta ja käsi sydämellä teemme yhdistyksessämme parhaamme, jotta kaikki jäsenet olisivat yhtä arvokkaita ja kohtelu tasavertaista. Tervetuloa lämpimästi vaikuttamaan!

   Tykkää

 2. ulla toivonen-k sanoo:

  Sepä hyvä. Toiminnanohjaajan toimenkuvassa oli kohderyhmänä tosin mainittu vain uusien jäsenten hankkiminen. Kaikille yhdistyksille ja yhteisöille onkin toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi paras saada uusia ajatuksia, vaihtelua ja kiertoa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s