Syyskokouksen päätöksiä

on

MieTon syyskokouksessa 26.11. valittiin puheenjohtaja ja hallitus. Allekirjoittanut valittiin puheenjohtajaksi ja kiittää luottamuksesta. Hallituksen jäsenistöön tuli muutoksia. Pitkään hallituksessa palvelleet Heikki Elki, Eeva-Riitta Hirvonen ja Ulla Toivonen-Karjula halusivat jättää hallituspaikkansa muille. Myös Matti Frimanin tilalle valittiin uusi jäsen. Kiitokset tällä kertaa hallituksesta poisjääneille palveluksesta yhdistyksen päätöksenteossa.

Hallituksen kokoonpano 2011: Jouni Saarelainen, Kari Väisänen, Kari Peura, Kari Hakala, Ulla Korhonen ja Eija Luttinen. Uusi hallitus alkaa toimintansa vuoden alusta. Ensimmäinen kokous ja järjestäytyminen tammikuun aikana.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Rea Luttinen ja Risto Lunkka, varatoiminnantarkastajiksi Lassi Rajamäki ja Matti Wallgren.

One Comment Lisää omasi

  1. Kiitoksia luottamuksesta ja onnittelut valituille. Kiitoksia myös hallituksen jättäville arvokkaasta työpanoksesta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s