Vapaaehtoistoiminnan messut Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla

on

Etsitkö mielekästä toimintaa? Haluatko oppia uutta, tavata uusia ihmisiä, inspiroitua ja innostua? Ala vapaaehtoiseksi ja tule löytämään messuilta mielenkiintoista toimintaa. Löydä omasi ja tule Vapaaehtoistoiminnan messuille 1.12. klo 14-18 Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle (Mannerheimintie 3, Helsinki).

Vapaaehtoistoiminnan messuille on tulossa sata näytteilleasettajaa, jotka esittelevät useita satoja erilaisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia. Tekemistä löydät esimerkiksi nuorisoon, ikäihmisiin, liikuntaan, ympäristöön, eläimiin, hyvinvointiin, kulttuuriin tai vaikkapa kehitysyhteistyöhön liittyen.

Ohjelma ja näytteilleasettajat

Menu-messut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s