MieTossa tapahtuu viikolla 47

on

Kaikki uudet ja vanhat tervetuloa toimintaan!

Viikko päättyy perjantaina 26.11 kello 18.00 MieTo ry:n syyskokoukseen, jonka jälkeen jouluruokaa tarjoo kunnon väki. Toimistossa saa osallistua juhlan valmisteluun klo 10.00 ti, to ja pe. Perjantaina ei ole päivällä ruokapiiriä.

MieTon joulusauna: keskiviikkona 24.11 lähdemme Kuusijärvelle savusaunaan. Tiedustelut p. 040 5890310

Itäkeskuksen uimahallissa tapaaminen tiistaina klo 11.30 ja vesijumppaan torstaina klo 13.40

Muita tapahtumia:

Roihuvuoriseuran asukasilta Kyläkahvila Peukaloisessa maanantaina 22.11. klo 18.00. Tule kuulemaan kahvilan toiminnasta ja siitä minkälaisia mahdollisuuksia se asukkaille tarjoaa sekä ideoimaan kahvilasta yhteistä olohuonetta. Illan musiikkiosuudesta vastaa laulaja Sanna Jacksen.

Mielenterveysmessut 23. – 24.11.2010 Wanhassa Satamassa

Stop köyhyys! -päivä (ti 23.11. klo 12–21) jalkautuu kansan keskelle – Soppaa ja Säveliä. Metrojunissa, Kampin kauppakeskuksessa, Narinkkatorilla, Vaasanaukiolla Sörnäisissä, Herttoniemen metroasemalla ja Tuomiokirkon portailla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s