Käy äänestämässä Mielenterveysseuran Perheliikunta voittoon netissä

on

Kolmesta ehdokkaasta lahjoituskohteeksi yksi on Suomen Mielenterveysseuran Perheliikunta. Parasta ehdokasta voi äänestää 4.10.-14.11. osoitteessa www.ruispalat.fi.

Vaasan ruispalat kampanjoi tänä syksynä teemalla ”tee hyvää itsellesi ja muille”. Tee hyvää muille tarkoittaa käytännössä Vaasan Oy lahjoitusta kansalaisten ehdottamille ja eniten äänestämälle hyväntekeväisyyskohteelle. Kansalaiset ehdottivat netissä syksyn mittaan avustuskohteita ja äänestivät lahjoituskohteista mielestään parhaita.

Potin suuruuteen vaikuttaa se, miten Vaasan ruispalojen myynti kehittyy seurantajakson aikana. Tavoitepotti on 50 000€. Potin kertymistä ja annettujen äänien määriä voi seurata koko ajan Ruispalat-nettisivuilla.

Mielenterveysseuran perheliikunnan ohella äänestää voi Lastenklinikoiden kummeja ja Mannerheimin lastensuojeluliittoa. Äänestyksen voittaja julkaistaan 30.11, jonka jälkeen kyseinen järjestö saa koko lahjoituspotin.

Mikäli Mielenterveysseura voittaa, lahjoitusvaroilla kehitetään perheliikuntaa, perheille suunnattuja ryhmätoiminnan muotoja sekä järjestetään tapahtumia perheiden yhdessäolon ja mielen hyvinvoinnin esille tuomiseksi. Lisäksi perheliikunnan koordinointihankkeessa tuotettua materiaalia, muun muassa 14.11. julkaistavia perheliikuntakortteja, levitetään eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s