Pelaajien ja läheisten vertaisryhmät aloittavat

on

Seuraava pelaajien ryhmä Helsingissä aloittaa maanantaina 6.9. klo 17. Läheisten ryhmä aloittaa tiistaina 17.8. klo 17. Helsingin ryhmät kokoontuvat osoitteessa Hämeentie 31 A, 6. krs 00500 Helsinki (SosPed) (Sörnäisten metroaseman vieressä).

Näistä ryhmistä lisätietoja antavat Mirja Heikkilä p. 050 323 0156 ja Jari Hartikainen p. 050 375 4761, etunimi.sukunimi(at)sosped.fi. Voit ottaa yhteyttä myös http://www.pelirajat-on.fi -sivun (ei enää toiminnassa) alalaidassa olevan lomakkeen kautta.

Keväällä Hämeentiellä kokoontunut kolmas pelaajien ryhmä jatkaa kokoontumisia elokuun 16. päivä Peliklinikalla matalan kynnyksen info- ja tukipiste Tiltissä osoitteessa Kaisaniemenkatu 2 b (3. krs) 00100 Helsinki. Lisätietoja antaa Sanni Nuutinen p. 050 452 1089, sanni.nuutinen(at)sininauhaliitto.fi

Espoon ryhmä jatkaa kokoontumisia syyskuussa Leppävaaran A-klinikan tiloissa (Selloa vastapäätä, Leppävaarankatu 10).

  • Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tuntia kerrallaan
  • Ryhmäkertoja on 10 – 15
  • Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua
  • Osallistuminen on maksutonta ja luottamuksellista
  • Ryhmien maksimikoko on 8 henkilöä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s