Roihuvuoren kyläjuhlat 2010

on

Roihuvuoren kyläjuhlat pidetään tänä vuonna 27.8.. Mukaan toisia kyläjuhlia tekemään on lähtenyt Roihuvuori-seuran lisäksi Itä-Helsingin musiikkiopisto, Helsingin kuvataidekoulu, Roihu ry., Pro Tuhkimo -liike, Roihuvuoren kirjasto, Roihuvuoren seurakunta, Roihuvuoren nuorisotalo, Leikkipuisto Tuhkimo, ravintolat Hard Rock House, Ruiskumestari ja Ugly Duckling. Myös alueen koulut ja päiväkodit ovat mukana.

Tapahtumia kyläjuhlien ohjelmistossa on tällä hetkellä yli 40, 16:ssa eri paikassa. Illan aikana esiintyvät muun muassa Notkea Rotta, Asa, The Blue Moon Rockers, Tarja Kujansuu, Cold Cold Ground, Rose Crown ja Feral Burn. Klassisen musiikin konsertteja on ainakin kuusi, sekä musiikkiopistolla, kirkossa että Japanilaistyylisessä puutarhassa, esiintyjinä mm. varhaista musiikkia laulava Milargo, The Halo Ensemble sekä Itä-Helsingin musiikkiopiston puhallinorkesteri. Kuubalaisiin rytmeihin pääsee mukaan kolmen tunnin salsatapahtumassa. Performanssiryhmä Sysinä esittää buto-performanssin.

Peukaloisen puistossa yleisö saa selkäänsä keijunsiivet sekä juhliin sopivan maskeerauksen tai meikin. Myös taijin saloihin pääsee tutustumaan Peukaloisen puistossa. Kirjastolla tarinoi muun muassa satusetä Wilson Kirwa sekä mahdollisuus tutustua moderneihin lautapeleihin. Alueen lapset ja koululaiset taiteilevat Roihuvuorentien edellisvuoden tapaan katuliiduilla. Juhlilla on myös mahdollisuus myydä kirpputorilla turhat tavarat kellarista.

Roihuvuoren kyläjuhlien lehti on ilmestynyt ilmaisjakelun mukana. Kyläjuhlien tarkemman ohjelman sisältävä lehti on nyt  noudettavissa myös telineistä mm. kirjastolta sekä kaupoista. Sähköiseen lehteen pääset tästä.

roihuvuoren kyläjuhlat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s