Palokärjen kierros -luontopolku avattu Vartiosaareen

on

Vartiosaari-päivänä 15.8. avataan saaren luontopolun yhteyteen itsenäinen lisäosio nimeltä Palokärjen kierros. Punaisin nauhoin merkitty reitti alkaa vartiomäen eli Viikinkikallion kivikummelilta ja kiertää maastossa arviolta runsaat puoli kilometriä, kunnes liittyy takaisin varsinaiseen luontopolkuun (ilman, että yhtään kohdetta siltä jäisi väliin).

Toiminnallisessa Palokärjen kierroksessa on seitsemän rastia. Polku kulkee osin hankalissa ja liukkaissa (!) maastonkohdissa, joten reittiä voi suositella vain hyväjalkaisille. Tervetuloa tutustumaan ja tuokaa myös vieraanne! Polku sopii hyvin myös lapsille. Tekstit ovat maastossa kauden loppuun eli myöhäissyksyyn.

Terveisin, Marko Leppänen ja Adela Pajunen, Aaltoliike ry.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s