Veneen laittoa, puutarhapalsta-asiaa ja mökin varaamisesta

on

Veneen laittaminen kesäksi veneilykuntoon etenee. Hionta, lakkaus ja pohjamaalien vetäminen on hyvässä vauhdissa. Hessu arveli, että vene saadaan vesille ensi viikon aikana. Jos kaikki menee hyvin ja vene kelluu, niin yhdistyksen mökkeilykausi voisi siis alkaa viikolla 20. Tämä tarkoittaa, että tuolloin yhdistyksen päivätapaamiset siirtyvät Vartiosaaren mökille. Asiasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Huomio! Puutarhapalsta -työskentelystä kiinnostuneet. Torstaina 6.5. klo 10 Reposalmen laiturilta Kari kuljettaa palstalaisia Vartiosaareen. Ohjelmassa on palstan kevätkääntö sekä perunoiden istutusta. Jos koet puutarhapalstatyön omaksesi niin nyt kannattaa olla mukana. Palstalla viljellään tänä vuonna ainakin perunaa, tomaattia, salaattia yrttejä sekä kesäkurpitsaa. Viime vuodelta huhu kertoo, että palstan perunat olivat maanmainioita.

Jäsenten on mahdollista – edellisten vuosien tapaan – varata mökkiä omaan käyttöönsä. Mökin varaaminen alkaa maanantaina 17.5. klo 12 numerossa 040-589 0310. Puhelimeen vastaa Heikki Elki. Tutustukaa ennen soittoa kevätkokouksen hyväksymiin varausehtoihin osoitteessa https://mieto.fi/jasenyys/jasenedut/. Varauksia ei oteta sähköpostitse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s