Yksinäisyyden monet kasvot -seminaari

on

Yksinäisyys on aikamme laajeneva haaste. Yksin asuvien ihmisten määrä kasvaa muun muassa kaupungistumisen, perherakenteen muutoksen ja eliniän pidentymisen johdosta. Yksin asuminen ei vielä sinänsä merkitse yksinäisyyden kokemista. Yksinäisyyden riski kuitenkin kasvaa.

Kun aineellinen elintaso on kohonnut eikä sen lisäys enää kasvata onnellisuutta, sosiaaliset suhteet ja kuuluminen yhteisöihin ovat yhä tärkeämpiä hyvän elämän edellytyksiä. Yksinäisyyden kokeminen saattaa johtaa moniin muihin hyvinvointiongelmiin. Yksinäiset kärsivät muuta väestöä enemmän esimerkiksi mielenterveyden häiriöistä ja muista terveysongelmista.

Miltä tilanne Suomessa näyttää ja mitä voisimme tehdä? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan yksinäisyydestä Yksinäisyyden monet kasvot -seminaariin perjantaina 21.5.2010 klo 13—16. Seminaari pidetään Folkhälsanin Arenan-salissa, Topeliuksenkatu 20, Helsinki. Seminaari on maksuton. Mukaan mahtuu 150 osanottajaa.

Seminaarin ohjelma (pdf)

Ilmoittautumiset viimeistään 10.5.2010 Mirja Sevónille: mirja.sevon (at) mielenterveysseura.fi, (09) 6155 1744.

Järjestäjät: Mannerheimin LastensuojeluliittoSuomen MielenterveysseuraSuomen Punainen RistiYhteisvastuukeräysRaha-automaattiyhdistys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s