Herttoniemen kirppispäivä

on

Vanhassa Herttoniemessä järjestetään sunnuntaina 25.4. kello 10 alkaen ensi kertaa kaupunginosan yhteinen suuri pihakirpputori. Asukkaat pystyttävät myyntipöytiä niin kerros-, rivi- kuin omakotitalojen pihoille.

Kaupan on tyypillistä kirpputoritavaraa kuten lasten ja aikuisten vaatteita, kenkiä, laukkuja, leluja, astioita, liinavaatteita, kirjoja, levyjä, käsitöitä, sisustustavaroita, koruja, kankaita, suksia, luistimia sekä monenmoisia lastentarvikkeita. Joillakin pihamailla myydään myös polkupyöriä, huonekaluja ja remonttitarvikkeita.

Myyntipöytien osoitteet sisältä mainos (pdf)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s