Kerro mielipiteesi palveluverkkojen kehittämisestä

on

Helsingin kaupunki haluaa kuulla helsinkiläisten mielipiteitä palveluverkoistaan. Kuuleminen tapahtuu pääosin osoitteessa http://palveluverkko.hel.fi, jossa oleva keskustelualue avattiin maanantaina 15.2. klo 7.00 ja suljetaan perjantaina 5.3. klo 22.00.

Kaupunkilaisten mielipiteitä kysytään opetuksen, sosiaalitoimen, päivähoidon, terveyskeskuksen, liikunnan, kirjaston, nuorisotoimen ja kulttuurikeskuksen tilojen käytön tehostamisesta ja tilojen yhteiskäytöstä. Yhtenä aiheena on sähköisten palvelujen kehittäminen.

Tavoite on saada palveluverkon kehittämiseen kaupunkilaisten näkemyksiä ja ideoita. Samalla halutaan lisätä kansalaisten ja päätöksentekijöiden vuorovaikutusta ja parantaa valmistelua.

Sivustolla julkaistaan runsaasti tausta-aineistoa palveluverkosta ja sen uudistamistarpeista. Palaute ja keskustelu liitetään palveluverkkoa koskevan päätöksenteon materiaaliksi. Mielipiteet toimitetaan kaupunginhallitukselle käsiteltäväksi, ja tiivistelmät niistä julkaistaan sivustolla.

Keskusteluun osallistuminen edellyttää kirjautumista palveluun, mutta mielipiteitä pääsee lukemaan kirjautumatta. Palautetta voi antaa netissä myös siten, ettei se tule julkisesti nähtäville.

Kaupungin edustajat antavat sivustolla lisätietoja ja vastaavat kysymyksiin.

Mielipiteitä ja palautetta voi jättää myös kirjallisesti palautelomakkeella. Aineistoon voi tutustua paitsi netissä myös kaupungintalon ala-aulan Virka Infossa ja kirjastoissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s