Elämäntaitoryhmän kevään aihepiirit

on

Elämäntaitoryhmän kevätkauden ensimmäisessä tapaamisessa on torstaina 11.2. suunniteltiin yhdessä ryhmän toimintaa ja aihepiirejä. Suunnittelun tuloksena syntyi kevään ohjelma:

  • 25.2. klo 12:30-14.00. Enneagrammi persoonallisuustestin avulla lähdemme tutkimaan jokaisen ryhmäläisen omaa persoonallisuustyyppiä ja sen hyvää oloa tuottavaa kehityssuuntaa.
  • 11.3. klo 12:30-14.00. Aiheena uupumus
  • 25.3. klo 12:30-14.00. Ryhmäläiset kokoontuvat keskenään, jos niin haluavat. (Heidi poissa)
  • 8.4. klo 12:30-14.00. Löydä itsesi. Peruskuvio-testin kautta pohdintaa omasta elämäntilanteesta. Mikä voisi auttaa selvittämään muutosta ja saamaan käyttöön omat luovat voimat.
  • 22.4. klo 12:30-14.00. Tässä hetkessä eläminen. Mikä on minulle itselleni parasta tässä tilanteessa. Uskomukset ja voimalauseet käsittelyssä.

Valmennuksellisen keskusteluryhmän tavoitteena on antaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuus keskittyä omaan hyvinvointiinsa eri aihepiirien kautta ja löytää omia hyvän olon lähteitään. Tavoitteena elämästä ja olemisesta nauttiminen, omien tavoitteiden ja unelmien löytäminen. Ryhmässä saat kannustusta ja tukea. Ryhmässä sitoudutaan pitämään ryhmäläisten asiat luottamuksellisina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s