Tule mukaan hyvän olon elämäntaitokeskusteluryhmään!

on

Tule mukaan hyvän olon elämäntaitokeskusteluryhmään!

Kevätkauden ensimmäinen tapaaminen on torstaina 11.2 klo 12:30-14 MieTo ry:n tiloissa osoitteessa Roihuvuorentie 2. Ensimmäisellä kerralla suunnittelemme yhdessä ryhmän toimintaa ja aihepiirejä. Osallistuminen on maksutonta eikä ryhmään tarvitse erikseen ilmoittautua.

Ryhmän tapaamisajat ovat torstaisin klo 12:30-14 päivinä 25.2, 11.3., 8.4. ja 22.4..

Valmennuksellisen keskusteluryhmän tavoitteena on antaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuus keskittyä omaan hyvinvointiinsa eri aihepiirien kautta ja löytää omia hyvän olon lähteitään. Tavoitteena elämästä ja olemisesta nauttiminen, omien tavoitteiden ja unelmien löytäminen. Ryhmässä saat kannustusta ja tukea. Ryhmässä sitoudutaan pitämään ryhmäläisten asiat luottamuksellisina.

Ryhmää vetää elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen. Heidi tapaa yksityiasiakkaita vastaanotollaan sekä pitää hyvinvointiin tähtääviä kursseja, luentoja ja työpajoja. Lisää Heidistä voit lukea Almonda valmennus Oy:n nettisivuilta.

Lämpimästi tervetuloa matkalle kohti hyvää oloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s