Roihuvuoren kirjastossa tapahtuu

on

Ohjattu hiihtolenkki
Perjantaina 22.1. klo 14 alkavaan ohjattuun hiihtolenkkiin on tulossa Helsingin Uutisten kuvaaja paikalle. Mahdollisimman moni paikalle! Seuraava ohjattu lyhyt lenkki 29.1. klo 14 Roihuvuoren kirjaston läheisyydessä. Ota omat sukset mukaan tai lainaa kirjastosta. Suksia, sauvoja ja monoja on Roihuvuoren kirjastossa lainattavissa rajoitettu määrä (aikuisten suksia kahdet, lasten suksia kymmenet).

Roihuvuoren kirjaston tulevaisuus
Laajempi keskustelutilaisuus kirjaston tulevaisuuden näkymistä järjestetään torstaina 4.2. klo 18.00 kirjastolla. Paikalle on kutsuttu johtohenkilöitä niin kirjastolta kuin valtuustoryhmistäkin. Keskustelun järjestää Roihuvuori-seura. Tiedotamme illan ohjelmasta lisää pian.

Lainan päivä
Lainan päivänä 8.2. myös Roihuvuoren kirjastolla tapahtuu jotain kahvittelun merkeissä. Tiedotamme kellonajoista ja ohjelmasta vielä myöhemmin.

Sanojen musiikki
Roihuvuoren kirjastossa järjestettiin torstaina 14.1. teemailta. Sanojen musiikista olivat keskustelemassa roihuvuorelaiset kirjailijat Riikka Pelo ja Rikka Szalai sekä laajasalolainen Silja Järventausta.

Sanat ja kirjallisuus soivat niin, että kirjallisuuskeskustelut jatkuvat Roihuvuoren kirjastossa keväällä. Perusteilla on kaikille avoin lukupiiri. Kannattaa seurata tiedotusta Roihuvuori-seuran sivuilta ja kirjaston ilmoitustaululta.

…………..

Facebookissa on ryhmä Roihuvuoren kirjaston puolustajille, sitä kautta pyritään tiedottamaan kaikesta ajankohtaisesta kirjastoomme liittyvästä.

Löydät ryhmän täältä: http://www.facebook.com/group.php?gid=205359556184&ref=nf

Ja tietenkin Roihuvuoren omilla www-sivuilla tiedotetaan alueen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista, koskien myös kirjastoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s