Ikäihmisten asialla -verkostotapaaminen ja Naapuruuspiirejä

on

Ikäihmisten asialla – verkostotapaaminen pidetään keskiviikkona 3.2.2010 klo 13 – 16 Herttoniemen säätiön tiloissa (Näätätie 21). Ensimmäisessä tapaamisessa esittäydytään ja keskustellaan verkoston tarkoituksesta, tavoitteista ja kunkin omasta roolista verkostossa. Alustajaksi on kutsuttu Matti Alpola ja aiheena on verkostotyön mahdollisuudet. Tapaamisen yhteydessä esitellään myös Yhdessä – projektin (2007 – 2009) tulokset ja nautitaan projektin päätöskahvit.

Herttoniemen alueella käynnistyy tammikuussa 2010 Naapuruuspiirejä, jotka ovat avoimia kohtaamispaikkoja alueen ikäihmisille. Naapuruuspiiritoiminta polkaistaan käyntiin tupaantuliaisilla keskiviikkona 20.1.2010 klo 11 – 15 Herttoniemen säätiön tilassa, Näätätie 21. Tilaisuuteen ovat tervetulleita ikäihmiset, alueen toimijat ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet.

  • Roihuvuoren naapuruuspiiri tiistaisin klo 13 – 15 Punahilkantie 16, (Roihuvuoren palvelukeskus)
  • Näätätien naapuruuspiiri keskiviikkoisin klo 13 – 15 Näätätie 21, (Herttoniemen-säätiön tila)
  • Meriportin naapuruuspiiri torstaisin klo 13 – 15 Laivalahdenportti 5, (Palvelukeskus Meriportti)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s