Osallistu Herttoniemenrannan kehittämiseen

on

Herttoniemifoorumissa pohdittiin taannoin Herttoniemenrannan palveluita ja niiden puutetta. Keskustelussa esiin nousivat etenkin kohtaamisen ja tekemisen paikkojen puute eri ikäryhmille sekä Tuorinniemen kehittämisen mahdollisuudet. Herttoniemenrannan kaavassa on esimerkiksi edelleen monitoimitalolle varattu paikka, mutta sitä ei ole rakennettu.

Miten siis edistää asiaa yhdessä? Asukkailla, valtuutetuilla ja toimijoilla on nyt mahdollisuus osallistua keskusteluun rannan alueen kehittämiseksi. Keskusteluun voi osallistua Herttoniemi.fi:n keskustelufoorumin kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s