Ensi vuoden toimintasuunnitelmaa kirjoitetaan parhaillaan. Nyt on hyvä aika ja oiva tilaisuus antaa oma panos suunnittelutyöhön.
Toimintasuunnitelmaa voi lähestyä esimerkiksi seuraavien kysymysten avulla:
- Millasta toimintaa MieTon voisi järjestää vuonna 2010?
- Mitkä teemat ja aihealueet kiinnostavat?
- Pitäisikö toimintaa olla myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin?
- Missä haluaisin olla itse mukana?
- Mikä voisi olla toisin, mitä voisi edelleen parantaa?
- Minkä pitäisi pysyä ennallaan?
Nyt ideat ja ajatukset lentämään vapaasti ja estoitta! Keskustelua voi käydä kommentoimalla tätä kirjoitusta.
MieTon vuosikokous pidetään perjantaina 27.11. kello 17 toimistolla (Roihuvuorentie 2). Kokouksessa käydään läpi mm. ehdotusta vuoden 2010 toimintasuunnitelmaksi ja talousarviota. Jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita keskustelemaan ensi vuoden toiminnasta ja vaikuttamaan MieTon toimintalinjoihin. Kokouksen jälkeen tarjotaan jouluateria.
Ideoita ja tarpeita saa ja kannattaa toki esittää myös sähköpostitse (mieto AT mieto.fi), puhelimella (040 4143121) tai Facebookin kautta.
Yhdistyksen tämän hetkiseen toiminnan esittelyä
Aikaisemmat toimintasuunnitelmat ja -toimintakertomukset
Aikaisemmin olemme pohdiskelleet hallituksen piirissä, että yhdistyksen toimintaa muutettaisiin nykyisestä avoimesta toiminnasta enemmänkin ns. kiinteiden harrasteryhmien suuntaan. Tämä tarkoittaisi sitä, että esim. kulttuuritoiminta muuttuisi kulttuurikerho -muotoiseksi. Tässä kerhossa olisi nimetty vastuuhenkilö sekä siihen etukäteen ilmoittautuneet osallistujat. Kerho suunnittelisi toiminnan esim. kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin. Tämä helpottaisi mm. taloudenhoitoa sitä kautta, että osaisimme ennakoida paremmin menoja. Kerhoon pääsisi uusia osallistujia vain kolmen kk:n päästä.
Osa toiminnasta olisi kuitenkin entiseen tapaan avointa esim. ruokaperjantai. Myös pohdinnoissa on ollut kehittää yhdistyksen toimintaa enemmän iltasuuntaan nykyisen päivätoiminnan rinnalle.
Kertokaapa mitä mieltä olette.
TykkääTykkää
Minä olen sen kannalla, että yhdistyksen toimintaa voisi kehittää enemmän iltasuuntaan. Joogaa voisi olla kahtena iltana viikossa, toinen kerta voisi toimia vapaaehtoisen vetäjän voimin, toisella kerralla vetäjänä joku palkattu joogaohjaaja, esim Juhani Barndik.
TykkääTykkää