Vertaisohjaajakurssi vapaaehtoisille

on

Kansalaisareena järjestää yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa vertaisohjaajakurssin vapaaehtoisille Kinaporin palvelukeskuksessa (Kinaporinkatu 9 A, 00500 Helsinki) maanantaisin 12.10 ja 19.10 sekä 2.11.2009 klo 15 – 18.

Kurssin tavoitteena on antaa perusvalmiudet vertaistuen ryhmien käynnistämiseen ja ohjaamiseen. Opetusmenetelminä ovat luennot, harjoitukset ja ryhmäkeskustelut. Kurssin kouluttajina ovat vapaaehtoistoiminnan ohjaaja Tea Tulikallio ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Saara Jäämies Helsingin kaupungilta sekä kurssin johtajana VTM Anitta Raitanen Kansalaisareenasta.

Kurssi on tarkoitettu helsinkiläisille vapaaehtoisille, järjestötoiminnassa mukana oleville sekä kaikille, jotka haluavat perehtyä vertaistukeen perustuvaan ryhmän toimintaan, erityisesti ikääntyvien parissa tehtävään vertais/tuki/toimintaan. Kurssi soveltuu myös ryhmässä jo toimiville ja on helsinkiläisille osanottajille maksuton.

Kurssimainos ja tarkempi ohjelma (pdf)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 2.10.2009 mennessä Saara Jäämies puh. (09) 310 73 662 tai Tea Tulikallio puh. (09) 310 24 189 tai Kansalaisareenaan kansalaisareena (at) kansalaisareena.fi tai netin kautta http://www.kansalaisareena.fi/toimintaa/koulutusilmoittautuminen.htm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s