Pitkään työn alla ollut nettisivujen uudistus on vihdoin saatu onnelliseen päätökseen. Ulkoasun uudistamisen lisäksi käyttöön on otettu uusi, monipuolisempi julkaisujärjestelmä WordPress, joka mahdollistaa sivujen kehittämisen entistä paremmin jatkossakin. Eli jatkossa on varmasti luvassa pientä ja suurempaakin ehostusta.
Uusien ominaisuuksien lisäksi uudistuksessa on pyritty panostamaan selkeyteen ja luettavuuteen.
Uudistusta voi kommentoida tämän kirjoituksen oheen, yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen webmaster (at) mieto.fi.
Ohessa lyhyesti kuvaus uusista ominaisuuksista ja muutoksista:
Etusivu toimii tuttuun tapaan aikajärjestykseen (uusin ensin) päivittyvänä uutissivuna. Etusivulle voi palata aina joko klikkaamalla pääotsikkoa (MieTo ry) tai yläpalkin Etusivu-linkkiä.
Yläpalkista löytyy nykyisin päävalikko sekä koko sivuston kattava haku. Pääsivuilla liikuttaessa yläpalkin alle tulee näkyviin myös kulloisetkin alasivut.
Sivupalkista löytyy
- linkki uutissyötteeseen (RSS)
- perustiedot yhdistyksestä
- listaus MieTon lähitulevaisuuden tapahtumista
- luettelot käytetyistä aiheista ja avainsanoista
- 10 tuoreinta uutista
- automaattisesti päivittyvät Helsingin kaupungin, Herttoniemen ja Suomen Mielenterveysseuran uutiset
Yksittäiseen uutiseen siirryttäessä sivupalkin yläreunaan ilmestyy navigointi, jonka avulla voi siirtyä seuraavaan tai edelliseen uutiseen.
Uutissyötteiden osoitteet ovat muuttuneet:
Mikä on verkkosyöte? (Wikipedia)
Aiheet = uutisten kategoriat. Esimerkiksi viikko-ohjelmat on yksi aihe, jolloin ko. linkkiä klikkaamalla pääsee aina katsomaan uusimman viikko-ohjelman.
Avainsanat taasen luonnehtivat uutisten sisältöä ja aihepiiriä.
Kirjoitusten kommentointi on edelleen käytössä joskin siitä on pyritty tekemään entistä selkeämpää. Nyt on myös mahdollisuus seurata keskustelun kehittymistä tilaamalla sähköpostiin päivitykset. Kommentointia varten tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite (joka ei tule näkyviin tai jota ei julkisteta missään) roskapostituksen estämiseksi.
Kuva-albumissa hyödynnetään ulkopuolista Flickr-palvelua.
Uutiset keräytyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoa voi selata ajan, aiheen, avainsanan tai kirjoittajan perusteella.