Idän Silta -tapahtuma Stoassa 4.-5.9.

on

Tule tutustumaan Itä-Helsingin monipuolisten palvelujen tarjontaan. Luvassa tietoa viranomaisten palveluista ja yhdistysten toiminnasta. Tarjolla myös luentoja, itähelsinkiläisten kaupunginvaltuutettujen paneelikeskustelu, työpajoja ja runsaasti kulttuuriohjelmaa koko perheelle. Mukana mm. satusetä Wilson Kirwa.

Idän Silta -tapahtuma luo siltoja, jotka yhdistävät alueen asukkaita ja toimijoita, naapureita, nuoria ja ikäihmisiä, Helsingissä syntyneitä ja muualta tänne muuttaneita – Itä-Helsingin kaikkia asukkaita vauvasta vaariin. Tapahtuman avaa Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen.

Katso ohjelma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s