Liikuntavirasto juhlii

on

Helsingin kaupungin liikuntavirasto täyttää vuonna pyöreät 90 vuotta. Juhlavuoden aikana liikuntavirasto järjestää ja koordinoi yhteistyössä eri tahojen kanssa liikunnallisia tapahtumia.

Helsinki liikkeelle -viikon (24.-30.8.) aikana kuntalaisilla on mahdollisuus tutustua maksutta tai huokeaa korvausta vastaan kaupunkimme liikuntaseurojen ja -järjestöjen tarjoamiin liikuntamahdollisuuksiin sekä liikuntaviraston toimintaan.

Seitsemän päivän aikana tarjolla on yli 100 tapahtumaa ja 40 liikuntalajia ympäri kaupunkia. Monipuolisesta kattauksesta löytyy mm. aikidoa, akrobatiavoimistelua, golfia, jodoa, joogaa, jousiammuntaa, judoa, jujutsua, juoksua, jääkiekkoa, karatea, kendoa, kickboxingia, kiinalaisia terveys- ja taistelulajeja, koripalloa, kuutamouintia, karatea, kävelyä, lavatanssit, lenkkeilyä, luistelua, meditaatiota, melontaa, miekkailua, naginataa, paritanssia, perheliikuntaa, pesäpalloa, pètanquea, pilatesta, puistojumppaa, purjehdusta, ratsastusta, ringetteä, rullaluistelua, rytmistä voimistelua, sambopainia, sauvakävelyä, seniorisäpinät, skikeä, suunnistusta, taekwondoa, taijia, tanssia, tarkkuusammuntaa, telinevoimistelua, uimahyppäämistä, vesijumppaa, yleisurheilua.

Viikko-ohjelma löytyy liikuntaviraston verkkosivuilta (www.hel.fi/liikunta), jossa jokaisesta tapahtumasta mainitaan seuraavat tiedot: tapahtuma, päivämäärä, paikka, osoite, järjestäjä ja mahdollinen hinta. Suurin osa tarjonnasta on maksutonta tai kampanjahinnoiteltua: esimerkiksi uimahalleihin ja maauimaloihin pääsee uimaan kaksi yhden hinnalla. Tapahtumiin ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Koe jalkapallon EM-kisahuumaa. Naisten jalkapallon EM-kisat pelataan 23.8.-10.9. Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa. Helsingin kaupungin ja Suomen palloliiton yhteistyösopimus tarjoaa mahdollisuuden päästä seuraamaan ottelua Suomi-Hollanti 26.8. klo 20.00 Olympiastadionilla. Ilmoittaudu Töölönlahden ja Hesperianpuiston alueella 26.8. klo 16.00-19.30 järjestettävään kaupunkiliikuntatapahtumaan lähettämällä 24.8. mennessä sähköpostia osoitteeseen liv.euro2009 (at ) hel.fi ja saat pääsylipun Suomi-Hollanti -otteluun. Kirjoita viestisi otsikoksi laji (dragonmelonta, ohjattu sauvakävely, skikemaastorullaluistelukokeilu, puistojumppa ja taiji), johon tapahtumassa aiot osallistua ja viestikenttään etu- ja sukunimesi. Lippuja on tarjolla rajoitetusti ja liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajat jakavat liput ilmoittautuneille liikuntaosuuksien jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s