Herttoniemi-aiheinen valokuvakilpailu 15.3.-30.8.2009

on

Herttoniemi-seura ry julistaa kaikille avoimen Herttoniemi-aiheisen valokuvakilpailun. Kilpailun teemana on Länsi-Herttoniemeä, Herttoniemenrantaa ja Herttoniemen teollisuusaluetta esittävät valokuvataiteellisesti ansiokkaat tai kulttuurihistoriallisesti merkittävät valokuvat. Kilpailuun toivotaan töitä, joiden kautta välittyy kuva Herttoniemestä asuinpaikkana, luontokohteena ja arkkitehtonisena alueena. Aiheiden käsittelytapa on vapaa. Kuvia saa käsitellä kuvankäsittelyohjelmalla.

Kilpailun tavoitteena on löytää 25-vuotista taivaltaan juhlivien Itä-Helsingin kulttuuriviikkojen aikana Kulttuurikeskus Stoassa pidettävään näyttelyyn korkeatasoisia Herttoniemeä esitteleviä valokuvia.

Kilpailun säännöt ja lisätietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s