Tervetuloa uuteen vuoteen

on

Mieto ry on harrasteyhdistys, josta ei ehkä ole koko elämän täytteeksi, mutta antaa hyvää mielen vireyttä. Se ei ole hoitopaikka, vaan sosiaalisen toiminnan paikka. Yhdistys toimii yhteisissä tiloissa ja kaikille tarkoitetuissa toiminnoissaan. Tehkämme siis yhteistyötä kanssaihmisiä arvostaen, niin tulemme myös itsekin arvostetuiksi. Yhdistykset kuin Mieto ry:kin, eivät ole kenenkään omaisuutta, vaan toimivat yhteisen hyvän puolesta. Kunnioitetaan sitä, sopivasti. Ei liikaa, mutta ei liian vähääkään. Ei vanha kantaista kulahtanutta hierarkisuutta (onko sellaista ollutkaan?). Kukkokaan ei käskien laula. Ystävällisesti, hyvällä läsnäololla, omasta tahdostaan paremminkin.

Vuosi 2009 pyörähtää käyntiin, uudet ihmiset ja ideat (kuin kokeneetkin) ovat tervetulleita. Tulen helmikuussa pitämään keskiviikkona teemaillan. Aiheena kirjoittaminen ja mieli. Seitsemän kirjan ja runouden opetuksen vankalla kokemuksella. Olen myös maineikkaan Espoon kirjailijat yhdistyksen jäsen, jossa on niin eturivin kuin syvienkin rivien kirjailijoita. Tutustukaa runouden, kirjallisuuden ja filosofian maailmaan. Niitähän ei juuri kouluissa opeteta (Suomessa). Siitä avautuu valtavasti uusia ulottuvuuksia. Avoimin, uteliain ja tutkivin ajatuksin. Eteenpäin.

Mieto ry voi olla esimerkkinä reilusta tavasta suhtautua ihmisiin ja asioihin. Siinä tarvitaan meidän jokaisen panosta. Johtamisen, järjestämisen ja ohjaamisen taitoa. Jäsenten positivistä aktiivisyyttä. Välitöntä tekemistä ja kanssakäymistä (älkäämme tuhlatko energiaamme negatiivisyyteen tai tekemättömyyteen, se ei johda mihinkään). Tulen jatkossakin mainostamaan Mietoa, reilun hengen paikkana, niin yhteistyökumppaneille (virallinen puoli, järjestöt jne.) ja nykyisille, tuleville mahdollisille sponsoreille ja tukijoille. Niin että me osaamme puhua asioista, hyvistä kuin huonoistakin, muistaen vanhan sanonnan, kolikolla on kaksi puolta.

j.k Henk.koht. voin sanoa, minulla ei herroja ole, yläkertaa nyt lukuunottamatta.

Niin ja elämän kokemustakin on kertynyt, että on tullut elämän kokemuksen taitoa. Olenkin sanonut, että on koettava ja nähtävä voidakseen kirjoittaa. Varmaankin sitä voin myös soveltaa toiminnanohjaajan tehtäviini. Siis eteenpäin. Toiminnan ja työn rauhaa kaikille.

Toimintapäivät toimistolla, tiistai ja torstai ovat toimintapäiviä erillaisin teemoin, periaatteena osallistuminen aiheeseen. Asiakastietokone on myös käytössä. Perjantai on ruokaperjantai ja vapaata seurustelua. Nyt 30.12 aiheena, suosikki kirjat, tuo omasi nähtäville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s