Herttoniemen tapahtumakalenteri

on

Pitkään ja hartaasti tekeillä ollut kaupunginosakotisivujen tapahtumakalenteri on vihdoin (torstaina 11.12.) avattu Herttoniemen kotisivuilla. Se löytyy etusivulta linkistä ”Tapahtumat”, tässä myös suora linkki:

http://www.herttoniemi.fi/index.php?option=com_dpcal&Itemid=912

Kalenteri on nyt pilottikäytössä, eli sitä kehitetään ja parannellaan koko ajan käyttökokemuksien perusteella. Listalla on jo monia pieniä ja vähän suurempiakin kehitysideoita, joita tehdään resurssien puitteissa jo nyt ja vuoden vaihteen jälkeen enemmän. Toivommekin, että saamme palautetta ja ideoita teiltä alkuvaiheen käyttäjiltä mahdollisimman paljon!

Ensimmäisenä lisäyksenä kalenteriin tulee pieni kalenterinäkymä kaupunginosasivujen etusivulle, jonne nostetaan muutamia uusimpia tapahtumia. Tämä parantaa tapahtumien näkyvyyttä. Lähiaikoina tapahtumakalenteriin kytketään tällä hetkellä testikäytössä oleva tapahtumasuositin, joka vinkkaa kalenterin käyttäjälle muilla kaupunginosasivuilla olevista kiinnostavista tai muista vastaavista tapahtumista. Myös Herttoniemen sivujen kautta tehdyt tapahtumailmoitukset näkyvät vastaavasti vinkkeinä muiden kaupunginosien sivuilla (Suositin on VTT:n kehitteillä oleva palvelu, jota nyt testikäytetään kaupunginosasivuilla. Suosittimen jatkosta ja sen laajentamisesta koskemaan muita kuin kaupunginosasivujen kautta tulevaa tapahtuma-aineistoa päätetään pilottivaiheen jälkeen ensi vuoden alkupuolella).

Tavoitteena kaiken kaikkiaan on, että kaupunginosasivuilla oleva tapahtumakalenteri helpottaa alueen asukkaita itseään kiinnostavan toiminnan löytämisessä, sekä lisää paikallisten tapahtumien näkyvyyttä.

Alkuvaiheessa kalenteri löytyy vain Herttoniemen ja Maunulan (www.maunula.net)
ja mahdollisesti parin muun kaupunginosan sivuilta, mutta kunhan pilottivaiheessa havaitut suurimmat puutteet on korjattu, on kalenteri otettavissa käyttöön kaikilla muillakin kaupunginosasivuilla.

Kalenteri on kaikille avoin, ja sen käyttö on maksutonta. Sivujen ylläpito huolehtii ilmoitusten moderoinnista. Toivommekin, että välitätte tietoa kalenterista yhteistyötahoillenne. Pienimmätkin tapahtumailmoitukset ovat erittäin tervetulleita!

Seuraava suurempi uudistus kaupunginosasivuille on näillä näkymin helmikuussa julkaistava uudenlainen palveluhakemisto. Tästä lisää alkuvuodesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s