Syyskokouksen satoa

on

MieTo ry piti 30.11.2008 sääntömääräisen syyskokouksensa. Yhdistys hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman (pdf) ja talousarvion muutoksitta ja yksimielisesti. Lisäksi syötiin maittava jouluateria leppoisissa tunnelmissa. Kiitos kokeille!

Kokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Jari Hartikaisen. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin yksimielisesti Heikki Elki, Eeva-Riitta Hirvonen, Jouni Saarelainen, Ulla Toivonen-Karjula, Kari Väisänen ja Matti Wallgren. Hallituksen jäsenet kiittävät luottamuksesta.

Uusi hallitus järjestäytyy ja aloittaa toimintansa vuoden alusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s