Helsingin kaupungin palvelukartta

on

Helsingin kaupunki on julkaissut uuden kuntalaispalvelun, Palvelukartan, joka löytyy osoitteesta www.hel.fi/palvelukartta. Kartalta löytyy suurin osa Helsingin palveluista ja toimipisteistä. Palveluhakuja voi tehdä vapaalla tekstihaulla, osoitteella, nimellä, postinumeroilla sekä etäisyyteen perustuen. Myöhemmin hakuun liitetään laaja palvelusanahaku.

Palvelukartalta löytyy vastauksia kysymyksiin: Miten löydän asuinpaikkani lähellä olevat päiväkodit, koulut, terveysasemat ja muut palvelut? Voinko lähettää kyseisistä palveluista myös palautetta?

Palvelukartalta voi antaa myös palautetta toimipisteestä ja sen palveluista. Muutamassa virastossa kokeillaan yhteisöllistä palautepalstaa, jossa sekä kysymykset että vastaukset ovat pääsääntöisesti julkisia. Vuoden 2009 puolella kartalle lisätään myös tapahtumat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s