Vierailuja

on

Kävin tänään esittelemässä Mieton toimintaa ammatinvalintapsykologien koulutustilaisuudessa Itäkeskuksen työvoimatoimistossa. Aikaa minulle taikka paremminkin Mietolle oli varattu hienosti ruhtinaallinen tunti. Kerroin Mieton toiminnasta sen alkuajoilta ja synnyiltä lähtien. Siitä kuinka toimintaryhmään tulijoista tuli itse toimijoita. Alku yhdistyksen vuosista (Kolmas linja -projekti) ja jälkeisestä ajasta. Varsinaisesta Mieto ry:stä. Joka edelleen sykkii eteenpäin omilla luoduilla voimillaan. Ei oltu jääty eikä jäädä vaikeissakaan tilanteissa hautaamaan hyväksi koettua ideaa ja toimintaa.Nykypäivänä Roihuvuoren ja Vartiosaaren tilojen ja toimintoiden olemassaolo otettiin hyvinkin lämpimästi vastaan ja niiden tarpeellisuus tuli positiivisesti selväksi ja varmaksi. Tärkeää työtä ja olemassaoloa. Tekemisen iloa.

2 Comments Lisää omasi

  1. Jari sanoo:

    Good Work, Anssi!

    Tykkää

  2. Jouni sanoo:

    Samaa mieltä. Jatka tällaisten juttujen kirjoittamista – niitä on mukava lukea.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s