Kahdet kasvot

on

Terveyden kahdet toisiaan heijastavat kasvot. Herttoniemen terveyspäiviä oli suunnittelemasssa kokoushuoneellinen ihmisiä eri aloilta asiaan johtuen. Koko elämän edustajien kirjo oli saapunut pohtimaan tulevaa. Alustus avasikin asian fyysisen ja henkisen terveyden molemmista puolista. Puolitoista tuntia kului antoisasti fyysisen puolen asioita monilta puolilta tarkasteltuna. Mainiota. Henkisestä puolesta ei puheenvuoroja ilmaantunut. Tosin keskustelu oli ollut hyvinkin intensiivistä. Aloitin henkisen puolen keskustelun muutaman sanan avauksella ja kiinnostusta löytyi ja vähän ihmetystäkin, kun asia oli jäänyt tiimellyksessä huomiotta. Kuvastaako tämä jotain siitä miten emme vieläkään kokonaisvaltaisesti pysty lähestymään ihmisen terveyttä. Lopuksi joku sanoikin vanhan viisaan lauseen, ne kulkevat käsi kädessä, fyysisyys ja henkisyys. Toden totta, siis puhukaamme niin. Hyvää menestystä Herttoniemen terveyspäiville ensi vuoden helmikuulle. Hyvää kokonaisvaltaista ajattelua kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s