Osallistu tutkimukseen terveellisen elämän edistämiseksi

on

Terveellinen Kaupunginosa -ohjelmasssa on alkamassa Elisan tutkimusprojekti, MobileHealth, jossa kännykän avulla vuoden ajan seurataan kännykän käyttäjän fyysistä aktiivisuutta ja toisaalta motivoidaan häntä fyysiseen aktiivisuuteen.

Vastaamalla kyselyyn sinun on mahdollista päästä mukaan tutkimukseen, johon otetaan mukaan 100 suomalaista matkapuhelimen käyttäjää. Tutkimus kestää vuoden ajan. Osallistuja saa tutkimuksen ajaksi käyttöönsä Nokia Sport Phone -puhelimen ja siihen maksuttoman liittymän, joka toimii suomalaisen operaattorin alueella vuoden ajan.

Tutkimuksessa käytetään Nokian Sport Phone -puhelinta, joka tallentaa puhelimen käyttäjän liikehdintää, kuten kävelyä, juoksua ja muuta aktiivisuutta. Liikkumistietoja ei tarvitse erikseen ladata, vaan puhelin kokoaa ne itsenäisesti. Liikkumisesta kerättyä tietoa hyödynnetään uuden tekniikan kehityksessä terveellisen elämän edistämiseksi. Tutkimuksessa ei kerätä tietoa esimerkiksi puhelimen käyttäjän sijainnista.

Tutkimukseen otetaan 30-60 -vuotiaita henkilöitä, jotka ovat valmiita luovuttamaan liikkumistottumustietojaan tutkimuskäyttöön sekä ovat tavoitettavissa kotimaassa kohtuullisen hyvin vuoden ajan. Tutkimuksesta annetaan lisätietoja aloitustilaisuudessa, johon hyväksytyt saavat erillisen kutsun. Tutkimus käynnistyy kesäkuussa.

Osallistujien toivotaan käyttävän Sport Phone -mallia ainoana puhelimenaan ja osallistuvan joihinkin kyselyihin tutkimuksen aikana. Saatua tutkimusaineistoa käsitellään luottamuksellisesti eikä osallistujan henkilöllisyys tule missään vaiheessa julki.

Lisätietoja tutkimuksesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s