Joogaryhmä

on

Tervehdys kaikki joogaryhmän toimintaan osallistuneet.

Kevään kymmenen jooga kertaa on nyt pidetty. Kiitokset ohjaaja Juhani Barndikille asiantuntevasta ohjauksesta. Kaikkiaan joogaryhmän toimintaan osallistui 16 eri henkilöä. Keskimäärin ryhmäkertoihin osallistui 9-10 henkilöä kerrallaan.

Allekirjoittanut sai paljon palautetta sen puolesta, että jooga jatkuisi syksylläkin. Kutsun kaikki joogaryhmän toimintaan osallistuneet palautepalaveriin yhdistyksen toimitilalle ensi viikon tiistaiksi 17.6. klo 18 keskustelemaan joogaryhmän järjestämisestä ensi syksynä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s