Flooranpäivän tapahtuma leikkipuisto Hillerissä

on

Herttoniemessä pidetään koko perheelle suunnattu asukasjuhla torstaina 15.5.2008 klo 13.30-17.30 Hillerikuja 6. Tilaisuudessa tarjolla kahvia, mehua ja täytekakkua. Lisäksi myynnissä makkaraa, makeisia, nukenvaatteita ja puutöitä.

MUKANA: Hillerin, Herttoniemen, Tuorinniemen ja Tuhkimon leikkipuistot. Yhdyskuntatyö, MIKKO PERKOILA. Kirjasto, Itäinen perhekeskus, seurakunta, nuorisotalo, herto, k-hertta, päivähoito, klaari, One1More sports, poliisi, rakennusvirasto, SPR, siilitien peruskoulu, viipero ja VPK

TERVETULOA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s